Певицата Андреа най-сетне успя да преживее Кубрат Пулев и да намери любовта

...
Певицата Андреа най-сетне успя да преживее Кубрат Пулев и да намери любовта
Коментари Харесай

Андреа скочи в обятията на известен турски актьор

Певицата Андреа най-сетне успя да преживее Кубрат Пулев и да откри любовта в лицето на различен мъж. Вече от няколко месеца насам, Андреа има любовни връзки с известен турски артист. 

Именно той е повода певицата да отскача постоянно до Истанбул, а от общите им фотоси можем да заключим, че са доста щастливи и имат бъдеще дружно.

Оказа се, че русата певица има връзка с артиста Имре Озмен. Запечатана от турските папараци, двойката беше снимана да се разхожда прелестно взаимно.

Скоро по-късно, Имре Озмен разгласява фотография с обичаната си в " Инстаграм "  и написа: " Липсваш ми, когато те няма, моя обич! " Това единствено ускори съмнението, че българската певица и турският артист са двойка.



Андреа и Имре Озмен се срещат по време на работни задължения. Тя го снима в собствен клип и по този начин потегля запознанството им. Имре е с три години по-малък от певицата и не крие, че си пада по по-големи дами. 

В момента, Озмен работи по нов хитов сериал, където може да забележим и някогашната на Кубрат Пулев в ролята на негова партньорка по време на фотосите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР